och då slår vi upp dörrarna igen! Vad gör vi då när det inte är öppet?

Ja, först och främst ser vi över vad som behöver förbättras. Ska verkligen skedarna vara där? Kan man bli mer effektiv om tallrikarna står någon annanstans? Vilken typ av diskmaskin ska vi köpa nästa gång? Vi funderar också på nya produkter i sortimentet, surfar runt både på youtube, pinterest och bloggar för att hitta inspiration. Vi bygger om där det behövs. Eftersom vi är noga med arbetsmiljön jobbar vi ständigt med förbättringar även där.

Var är vi då nu, såhär en vecka före öppning? Jo, vi jobbar just nu mycket med organisationen av den fysiska miljön i köket. Med erfarenhet av förra årets säsong förbättrar vi lite här och där. Även där tar vi hjälp av det outtömliga internet. Vi hittar smarta lösningar och ser både hur man kan göra och hur man INTE ska göra. 😊

Man ska ju heller inte glömma den ständigt närvarande städningen! Det gäller att hålla ordning på allt och städa undan vart efter så man inte behöver stå med en tung städuppgift kvällen innan öppning.

Alla arbetsuppgifter är inte roliga men vi ser alltid till att ha kul på jobbet. Det blir lite bus, spännande samtal och en & annan häftig låt som det sjungs med i. Vår filosofi är att kvaliteten ska stå i centrum men på jobbet ska det ska gå att vara både allvarlig och busig. Mår personalen bra, så mår caféet också bra!

Ha en härlig påsk och hoppas vi ses på caféet någon dag framöver!

Vid tangenterna

Sanna och Ann-Louise