Köket är 100% glutenfritt liksom alla bunkar, redskap, formar och kantiner. Jag bakar allt själv i vårt lilla bageri. Jag har ingen formell utbildning i just bageri men jag har snart 25 års erfarenhet av glutenfritt bakande.
Det mjöl jag främst använder, när jag inte blandar min egen mix, är Lailas Gula mjölmix från Kockens.
Det är naturligt glutenfritt och mjölkfritt.
Innehåll: Majsstärkelse, psylliumfröskal, potatisfiber, förtjockningsmedel (xantangummi).
De tillbehör vi använder såsom grädde, vaniljsås mm kan innehålla mjölkprodukter. Vi har laktosfria, mjölkfria och veganska alternativ.
Tveka aldrig att fråga personalen på plats, eller slå en signal och prata med mig direkt på +46(0) 70 632 88 29.
För mig är det viktigt att främst barnen ska få något riktigt gott att fika på och har ni barn med multiallergier kan vi se om jag inte kan åstakomma något smarrigt om ni bara ringer ett par dagar i förväg.