Skip to content
Café Sågmöllan
Menu
  • Svenska
  • English
  • Home
  • Allergy information
  • Find us
  • Kamerabevakning
Menu

Allergy information

Swedish love cake in the maiking!

Everything that is gluten free and dairy free has been baked on site under strictly controlled conditions. Molds used are only for gluten free and dairy free. The flour is corn-based without wheat starch. However, we still cannot guarantee 100% that there are no traces of gluten in the products as we also manufacture a smaller variety with plain wheat flour. However, production takes place different days, and everything is cleaned very carefully when we have used wheat flour. We never use dairy products in our baking.

Talk to our knowledgeable staff if there’s anything you’re wondering. We gratefully receive and give tips and ideas about gluten-free baking!

Öppet/open 2023

Juni fram till 18:e
Onsdag-söndag kl. 11:00-17:00

19-23 juni
STÄNGT

24 juni-13 augusti
dagligen kl. 11:00-17:00

Caféet stänger för beställning kl 16:30

14 - 31 augusti
Onsdag-Söndag 12:00-16:00

Caféet stänger för beställning kl 16:30

STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Recent Comments

    • facebook
    • instagram
    • mail

    Öppet/open 2023

    Juni fram till 18:e
    Onsdag-söndag kl. 11:00-17:00

    19-23 juni
    STÄNGT

    24 juni-13 augusti
    dagligen kl. 11:00-17:00

    14 – 31 augusti
    Onsdag-Söndag 11:00-17:00

    September
    Torsdag-söndag kl. 12:00-16:00

    Oktober

    Lördag-Söndag kl. 12:00-16:00

    November-Februari 2024 STÄNGT

    Följ på Instagram
    • facebook
    • instagram
    • mail

    Öppet/open 2023

    Juni fram till 18:e
    Onsdag-söndag kl. 11:00-17:00

    19-23 juni
    STÄNGT

    24 juni-13 augusti
    dagligen kl. 11:00-17:00

    14 – 31 augusti
    Onsdag-Söndag 11:00-17:00

    September
    Torsdag-söndag kl. 12:00-16:00

    Oktober

    Lördag-Söndag kl. 12:00-16:00

    November-Februari 2024 STÄNGT

    Följ på Instagram
    ©2023 Café Sågmöllan | WordPress Theme by Superbthemes.com